Obuwie dla przemysłu  spożywczego S4  wz.1043
  • Obuwie dla przemysłu  spożywczego S4  wz.1043

Obuwie dla przemysłu spożywczego S4 wz.1043

Zapytaj o cenę 62 736 58 38
Brutto
ROZMIARY
Ilość
Obecnie brak na stanie

Charakterystyka obuwia i jego walory użytkowe:
podeszwa z litego poliuretanu o wysokiej odporności na ścieranie i rozdzieranie
cholewa wykonana z poliuretanu komórkowego o wysokiej elastyczności
samoczyszcząca i antypoślizgowa podeszwa – klasa SRC
odporne na działanie oleju napędowego, rozcieńczonych kwasów i zasad, oleju roślinnego oraz detergentów
podeszwa odporna na temperaturę do 150°C w krótkotrwałym kontakcie
lekkość i elastyczność
bardzo dobre właściwości izolacyjne – zapobiegają przegrzewaniu a także wychładzaniu stóp nawet w wilgotnym i zimnym środowisku pracy
cholewa posiada dodatkową linię umożliwiającą jej skrócenie
wysoka trwałość i wytrzymałość
odporność na bakterie i drobnoustroje
absorbująca wilgoć, antybakteryjna wyściółka z materiału Sanitized®. Doskonale pochłania pot oraz zapobiega rozwojowi bakterii i grzybów
łatwe zdejmowanie obuwia
antyelektrostatyczne
pochłania energię w części piętowej chroniąc układ kostny użytkownika przed nadmiernym obciążeniem
wysoki komfort użytkowania
bezpieczeństwo
stabilna podeszwa i ergonomiczna konstrukcja cholewy
z metalowym podnoskiem chroniącym przed uderzeniami z energią 200J
izolacja spodu od zimna – CI
łatwe w utrzymaniu czystości i dezynfekcji
obuwie produkowane jest w numeracji francuskiej w rozmiarach od 36 do 48
Zastosowanie: przemysł spożywczy, zakłady mięsne, przetwórstwo ryb, mleczarnie, chłodnie, browary, ubojnie, hodowla zwierząt, rozlewnie wód, przetwórstwo warzywno-owocowe
10437
Nowy produkt

Pliki do pobrania

TABELA ROZMIARÓW

Pliki do pobrania (257.34k)